Amber's

For the love of dogs

Train je hond wandeling

Delen naar social media

Tijdens de Train je hond hondenwandeling leert u veel over het gedrag van uw hond en wat uw invloed op dat gedrag is. Maar de hondenwandeling is, omdat het een groepswandeling is, niet voor iedere hond geschikt. In dat geval is het raadzaam om eerst individuele gedragsadvies aan te vragen.

Hoe werkt de Train je hond wandeling?

Door afwisseling in luisteren en wandelen is de Train je hond wandeling voor hond en baas een rustige en leuke manier om commando’s aan te leren. Nog een groot voordeel is dat we in het bos situaties tegenkomen die je zelf met je hond ook tegenkomt.

Door de kleine lesgroepen is er voldoende tijd om vragen te stellen en om leuke leerzame spelletjes met de honden te doen.
Het gehoorzaamheidsniveau van uw hond is van ondergeschikt belang. Door de persoonlijke aanpak en kleine groepen is elke les voor alle gehoorzaamheidsniveaus interessant en leuk. Wel moet uw hond sociaal zijn in de omgang met andere honden.
Per hond mogen er maximaal twee baasjes mee met de wandeling. Kinderen mogen meelopen en trainen vanaf een leeftijd van 13 jaar. Is uw kind jonger dan 13 jaar dan graag in overleg. Kinderen alleen onder begeleiding van een ouder/voogd.

De lestijden

De Train je hond wandeling vindt plaats op een zaterdagochtend van 10.30 uur tot 12;00 uur of van 14:30 tot 16;00.
De Train je hond wandeling zal plaats vinden in een bosgebied en wij zijn per les ongeveer anderhalf uur bezig.

De Train je hond wandeling begint exact op de aangegeven tijden zorg dus dat u op tijd aanwezig bent zodat wij niet op u hoeven staan te wachten.

Dankzij de kleine groepjes komt iedereen aan bod en hoeft u nooit lang te wachten!
Let er ook op dat de wandeling anderhalf uur duurt en intensief kan zijn.
Neem op warme dagen drinken (en een drinkbakje) mee voor uzelf en uw hond. En zorg ervoor dat je op koude of natte dagen warm bent aangekleed (en de hond eventueel ook). Denk hierbij aan regenkleding voor uzelf en laarzen.
En een eventuele handdoek om uw hond na afloop te kunnen afdrogen.
Bij extreem weer zal de Train je hond hondentraining verzet worden.

| Amber's | Copyright © 2017/2019 - Alle rechten voorbehouden. | website design bij vascofialho.nl |