Amber's

For the love of dogs

Privétraining & Gedragsadvies

Delen naar social media

Privetraining & Gedragsadvies

Honden kunnen ongewenst gedrag laten zien..denkt u hierbij aan; trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden, niet alleen thuis kunnen zijn, veel blaffen en meer.

In de regel kunt u stellen dat elk ongewenst gedrag in bijna alle gevallen te trainen en dus op te lossen is.

U Kunt voor alle Gedragsproblemen bij mij terecht.

Mijn specialiteit zijn; angstige honden en angstbijters. Dit zijn veelal honden waarvoor men vaak ten onrechte te horen krijgt dat deze niet te trainen zijn en de enigste oplossing euthanasie is. DIT IS VOLKOMEN ONTERECHT!!!! Ik werk grotendeels met honden die hun hele leven in een fokkerij hebben doorgebracht zonder ooit fatsoenlijk menselijk contact te hebben gehad. Zodra deze honden de fokkerij verlaten komen ze vaak in onervaren handen terecht. De nieuwe eigenaren krijgen geen feedback en zitten vaak met de handen in het haar. Deze honden laten zich prima trainen, zolang je maar een trainer treft die weet hoe. Ik kan u hierbij helpen, met uw hond en zijn gedrag. 

Gedragsproblemen kunnen door verschillende redenen ontstaan.
Een hond die onvoldoende beweging krijgt, kan dit gaan uitten door probleemgedrag te vertonen. Een hond die zijn hele leven in bijvoorbeeld een fokkerij heeft doorgebracht weet niet wat hem overkomt zodra hij in huiselijke kring verkeert en dit kan probleemgedrag veroorzaken. Immers is hij niet veel mensenlijk contact gewend en op zichzelf aangerekend. Als hij geen stabiele, duidelijke en consequente eigenaar treft kan dit veel problemen gaan geven.

 

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen, stuur dan een email naar; info@ambers-friends.nl

| Amber's | Copyright © 2017/2019 - Alle rechten voorbehouden. | website design bij vascofialho.nl |