Amber's

For the love of dogs

Kickbike sport G4

Delen naar social media

De Sport G4 is een origineel ‘fitness tool’ met veelzijdige componenten om u te laten genieten van elke route over zowel de straten van de stad of juist ongebaande paden. De rijdershouding, het frame en de wielmaten zijn trouw aan de eerste Kickbikes uit 1994. Deze Kickbike kent de beste ergonomie van de wereld en het ontwerp heeft de tand des tijds doorstaan.  De banden, slick in het midden en profiel aan de randen, zijn goed voor zowel asfalt als boswegen.
De geïntegreerde voetplank is in twee posities te monteren; hoog of laag. Hiermee creëer je eventueel meer bodemvrijheid van de voetplank. De voetplank is gemaakt van roestvrijstaal, dus bij slijtage roest de voetplank niet.
Ook het stuur is in positie verstelbaar en hierdoor is het mogelijk om specifieke spiergroepen te trainen: laag en naar voren voor het trainen van de voorkant van de dijen en de rug – het stuur hoog zorgt voor meer belasting en training aan de achterzijde van de dijen. Kuiten, billen en buikspieren worden in beide gevallen getraind. Het spreekt voor zich dat de ‘genen’ van de vorige Kickbike modellen zijn gebruikt bij de ontwikkeling van dit nieuwe type.

Tijdens mijn lessen maak ik voornamelijk gebruik van een Kickbike Sport G4.
Omdat deze step zo veelzijdig is en zeer geschikt voor de hondensport, ben ik dealer van de kickbike voor Lelystad geworden.
U kunt bij mij de kickbike sport G4, kickbike city en de kickbike fat max aanschaffen.

NB: De Kickbike Sport G4 is zeer geschikt voor de hondensport als u een meelopende hond hebt. Heeft u een trekkende hond? Dan adviseer ik een Cross-model voor extra stabiliteit en de geschiktheid voor gebruik op ruiger terrein door de Cross banden voor een intensieve training.

stuur een email voor bestellen en/of meer informatie.

| Amber's | Copyright © 2017/2019 - Alle rechten voorbehouden. | website design bij vascofialho.nl |